Conference agenda

Below you can find the conference agenda.
There will be 33 sessions of this during .NET DeveloperDays 2021 (30 regular sessions and 3 keynotes).

Tuesday, 19/10/2021

Room A Room B Room C

9:00am

Room A
9:00 AM — 15 min

Conference opening

9:15am

10:40am

12:00pm

Room A
12:00 PM — 60 min

Microsoft Identity for ASP.NET Core and Blazor

  • by remote speaker

1:00pm

Room A
1:00 PM — 60 min

Lunch

2:00pm

Room A
2:00 PM — 60 min

Advanced testing scenarios for ASP.NET Core

  • by remote speaker
Room B
2:00 PM — 60 min

DLL Injection in Windows

Room C
2:00 PM — 60 min

Exploring Source Generators

3:20pm

Room A
3:20 PM — 60 min

Build apps for Microsoft Teams with .NET

  • by remote speaker
Room B
3:20 PM — 60 min

Building Trust in Teams

4:40pm

6:00pm

7:00pm

Room A
7:00 PM – 11:00 pm

PARTY WITH LIVE MUSIC

Wednesday, 20/10/2021

Room A Room B Room C

9:00am

Room B
9:00 AM — 60 min

Async streams in C#

10:20am

Room A
10:20 AM — 60 min

Building intuitive command-line interfaces in .NET

  • by remote speaker

11:40am

Room A
11:40 AM — 60 min

Azure Functions: a guide to getting started

  • by remote speaker

12:40pm

Room A
12:40 PM — 60 min

Lunch

1:40pm

3:00pm

Room C
3:00 PM — 60 min

Space Flight in the 2020s

4:20pm

5:20pm

Room A
5:20 PM — 20 min

Conference closing

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter